Mano gyvenimo prasmė – tiesiog būti laiminga!

KOKIOS MŪSŲ MINTYS – TOKS IR MŪSŲ GYVENIMAS
Pardėjau keistis tik tada, kai suvokiau, kad mano gyvenimo prasmė – tiesiog būti laiminga. Nuo šiol mano devizu tapo šie žodžiai:
Mano gyvenimo prasmė – būti laiminga ir dosniai dalintis savo laime su artimaisiais ir visu pasauliu.

Aš gyvenu šiame pasaulyje tam, kad kiekvieną savo gyvenimo minutę pripildyčiau džiaugsmu, meile, laime ir vidine harmonija. Niekas už mane negali to padaryti. Tai galiu tik aš pati. Aš gimiau laimei – kaip paukštis skrydžiui! Kai tik tai suvoksiu, mano gyvenimas momentaliai pasikeis, nes mano šios dienos mintys – mano ateities brėžiniai.
Pradėjusi propaguoti idėją būti laiminga, aš programuoju savo ateitį ir savo pozityvių minčių pagalba aš keičiu savo likimą. Iš tūkstančio kelių, besidriekiančių priešais mane, aš renkuosi LAIMĖS ir MEILĖS KELIĄ. O išsirinkusį jį, kartą ir visiems laikams renkuosi nuolatos patirti laimę, meilę, džiaugsmą, klestėjimą, gausą, sėkmę, sveikatą ir vidinę harmoniją. Tai pasirinkdama, padovanosiu laimingą gyvenimą ne tik sau, bet ir savo artimiesiems bei ateities kartoms.
Nuolatos prisiminsiu, kad šiandien aš esu ten, kur mane atvedė mano vakarykštės mintys, kad rytoj būsiu ten, kur mane nuves šios dienos mintys. O tam, kad pasirinkti naujas mintis, man nereikia pradinio kapitalo ar kitų specialių sąlygų, man tereikia paprasčiausiai sau nuolatos priminti: „Mano gyvenimo prasmė – būti laiminga! Aš gimiau laimei, kaip paukštis skrydžiui!“ Nuo šiol mylėsiu save. O mylėti save man nuo šiol reikš – švęsti patį faktą savo asmenybės egzistavimo ir dėkoti Dievui už gyvenimo dovaną. Ir mano likimas ims sekti paskui mano mintis…
Nuo šiandien aš paskelbiu visam pasauliui, kad visus priimu tokiais, kokie jie yra, su meile, džiaugsmu ir atvira širdimi. Nuo šiandien aš pradedu gyventi džiaugsmingai, pastebint džiaugsmus visose mano gyvenimo srityse, visose smulkmenose ir visur, ir visada. AŠ PASIŽADU! Aš gyvenu dabartimi. Aš nebekuriu dramų savo mintyse dabartyje ir tikiuosi iš kiekvienos situacijos pačių geriausių variantų. Aš – sau gėrio pranašas! Aš žinau, kad aš tiesiog pamerkta sėkmei, laimei, meilei, turtams, puikiai sveikatai ir nuostabiam gyvenimui! 🙂
Aš pasitikiu gyvenimo tėkme ir Kūrėjo meile bei gerumu. Aš pasitikiu savimi, myliu save ir pritariu sau. Nuo šiandien aš atsisakau kovos. Aš leidžiu prasidėti kaitai. Aš esu pasiruoši žengti pirmyn laimingo ir sėkmingo, kupino meilės ir džiaugsmo gyvenimo link.”
Raginu ir Tave sekti paskui mane. Gal mes dar turime neišspręstų vidinių konfliktų ar problemų, gal dar gyja „žaizdos“ ir pamažu traukiasi ligos, bet net į visą tai aš raginu jus pradėti žiūrėti kitu kampu – per meilės ir laimės prizmę. Savo vidiniu siekiu padarykime kasdieninę meilės ir laimės praktiką, patiems renkantis kiekvienos akimirkos mintis.
Su meile,
Gintarė Janina Davainienė